Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Villa i Incekum

Miljoner turister har allaredan upptäckt Incekum med de härliga stränderna och den vackra naturen. Ordet Incekum betyder fin sand och här finns en av de bästa stränderna i hela Turkiet med ett stort utbud av vattensporter likaväl som romantiska solnedgångar. Det är helt enkelt en plats man vill komma tillbaka till!

Så vad sägs om en villa i Incekum att återkomma till? Vårt projekt Ottoman Village är naturskönt beläget, inramat av skog för att ge mesta möjliga avskildhet. Ottoman Village är det största villaprojektet i området och erbjuder lyx, bekvämlighet och avkoppling till alla, vare sig ni är en barnfamilj eller ett pensionärspar.  Vi har flera olika villatyper i olika prisklasser, allt för att just du skall hitta den drömvilla som passar dig och dina behov bäst.

Eftersom vi själva är byggföretaget finns möjligheten att göra justeringar i din villa så att den möter dina speciella krav. Skapa din perfekta drömvilla i Alanya tillsammans med oss. Du hittar detaljerad information om Ottoman Village under fliken Våra fastigheter, annars är du mer än välkommen att kontakta oss direkt med dina frågor och funderingar.

Ottoman Village Allmän beskrivning

Ottoman Village Allmän beskrivning

Dessa exklusiva villor ligger belägna i lugn och fridfull natur i Incekum, Alanya, långt från det dagliga bullret på turistgatorna. Om du värdesätter integritet, lugn och ro är dessa villor perfekta för dig.

Ottoman Village - Villa Typ A

Ottoman Village - Villa Typ A

Denna exklusiva villa är byggd i 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en öppen takterrass med fantastisk utsikt över Medelhavet. Förutom den grundläggande utrustningen får du med en villa typ A även privat bastu och garage, jacuzzi och en öppen spis i vardagsrummet för mysiga kvällar och ekonomisk uppvärmning under den korta vintern.

Ottoman Village - Villa Typ B

Ottoman Village - Villa Typ B

Villa typ B består av 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en rymlig takterrass med havsutsikt. För din bekvämlighet finns här jacuzzi, bastu, öppen spis och garage den grundläggande utrustningen. Privat pool kan fås som tillval.

Ottoman Village - Villa Typ C

Ottoman Village - Villa Typ C

Villa typ C är parhus byggda på 3 våningar och med en boyta på 170 m2. Denna villa inkluderar 4 sovrum, 2 badrum och en öppen takterrass med utsikt över Medelhavet.

Ottoman Village - Villa Typ D

Ottoman Village - Villa Typ D

Villa av D-typ är en parhusvilla på 3 våningar med 3 sovrum, 2 badrum och härlig takterrass med havsutsikt. Detta är den minsta villan i komplexet med 144 m2. Prisvärd lyx i vackra omgivningar!

ETU Homes Alanya © Copyright