Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Vesta Park lägenheter

Vesta Park lägenheter

Vårt komplex Vesta Park ligger i Cikcilli, Alanya, ett mycket populärt bostadsområde bland utländska fastighetsköpare. I Vesta Park har vi 36 lägenheter till försäljning. Dessa lägenheter består av 2 sovrum, 2 badrum, ett vardagsrum/kök med öppen planlösning och två balkonger.

Vesta Park Takvåningar

Vesta Park Takvåningar

Välj bland våra färdiga takvåningar och flytta in i Vesta Park Residence. Vesta Park ligger i Cikcilli, Alanya, som är ett mycket populärt bostadsområde både bland lokalbefolkningen och utländska lägenhetsköpare.

Konak Beach lägenheter

Konak Beach lägenheter

Konak Beach Club består av 38 lyxiga lägenheter i Konakli, Alanya, endast 150 meter från stranden. Vi har endast 2-rumslägenheter kvar till försäljning i detta mycket populära komplex. Lägenheterna är rymliga och ljusa med en generös boyta på 119 m2.

Konak Beach Takvåning

Konak Beach Takvåning

Takvåningarna är i två våningar och består av hall, ett stort vardagsrum/kök med öppen planlösning, fyra sovrum, tre badrum, balkong och två terrasser. Dessutom har varje takvåning ett privat turkiskt bad på övervåningen. Takvåningarna har amerikanskt kök med vitvaror av högsta kvalitet.

Ottoman Village - Villa Typ A

Ottoman Village - Villa Typ A

Denna exklusiva villa är byggd i 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en öppen takterrass med fantastisk utsikt över Medelhavet. Förutom den grundläggande utrustningen får du med en villa typ A även privat bastu och garage, jacuzzi och en öppen spis i vardagsrummet för mysiga kvällar och ekonomisk uppvärmning under den korta vintern.

Ottoman Village - Villa Typ B

Ottoman Village - Villa Typ B

Villa typ B består av 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en rymlig takterrass med havsutsikt. För din bekvämlighet finns här jacuzzi, bastu, öppen spis och garage den grundläggande utrustningen. Privat pool kan fås som tillval.

Ottoman Village - Villa Typ C

Ottoman Village - Villa Typ C

Villa typ C är parhus byggda på 3 våningar och med en boyta på 170 m2. Denna villa inkluderar 4 sovrum, 2 badrum och en öppen takterrass med utsikt över Medelhavet.

Ottoman Village - Villa Typ D

Ottoman Village - Villa Typ D

Villa av D-typ är en parhusvilla på 3 våningar med 3 sovrum, 2 badrum och härlig takterrass med havsutsikt. Detta är den minsta villan i komplexet med 144 m2. Prisvärd lyx i vackra omgivningar!

Vesta Garden lägenheter

Vesta Garden lägenheter

Vesta Garden är vårt nyaste bostadsprojekt i Alanya. Det ligger i Cikcilli i direkt närhet till vårt Vesta Park Residence. Projektet består av 4 lägenhetsblock utformade i en modern stil för ett bekvämt och lyxigt boende.

Vesta Kleopatra lägenheter

Vesta Kleopatra lägenheter

Totalt ombyggda lägenheter bara 200 m från den berömda Kleopatrastranden i Alanya. Komplexet har perfekt läge mitt i centrum; nära till stranden, shopping och alla restauranger och barer.

Vesta Garden Takvåning

Vesta Garden Takvåning

I Vesta Garden erbjuder vi takvåningar med 2 och 3 sovrum i flera olika typer från 97m2 till 198 m2. Komplexet ligger i Cikcilli nära vårt Vesta Park Residence. Det består av 4 lägenhetsblock utformade i modern stil.

Ottoman Village Allmän beskrivning

Ottoman Village Allmän beskrivning

Dessa exklusiva villor ligger belägna i lugn och fridfull natur i Incekum, Alanya, långt från det dagliga bullret på turistgatorna. Om du värdesätter integritet, lugn och ro är dessa villor perfekta för dig.

ETU Homes Alanya © Copyright