Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Ottoman Village - Villa Typ A

Ottoman Village - Villa Typ A

Denna exklusiva villa är byggd i 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en öppen takterrass med fantastisk utsikt över Medelhavet. Förutom den grundläggande utrustningen får du med en villa typ A även privat bastu och garage, jacuzzi och en öppen spis i vardagsrummet för mysiga kvällar och ekonomisk uppvärmning under den korta vintern.

Ottoman Village - Villa Typ B

Ottoman Village - Villa Typ B

Villa typ B består av 4 våningar med 4 sovrum, 4 badrum och en rymlig takterrass med havsutsikt. För din bekvämlighet finns här jacuzzi, bastu, öppen spis och garage den grundläggande utrustningen. Privat pool kan fås som tillval.

Ottoman Village - Villa Typ C

Ottoman Village - Villa Typ C

Villa typ C är parhus byggda på 3 våningar och med en boyta på 170 m2. Denna villa inkluderar 4 sovrum, 2 badrum och en öppen takterrass med utsikt över Medelhavet.

Ottoman Village - Villa Typ D

Ottoman Village - Villa Typ D

Villa av D-typ är en parhusvilla på 3 våningar med 3 sovrum, 2 badrum och härlig takterrass med havsutsikt. Detta är den minsta villan i komplexet med 144 m2. Prisvärd lyx i vackra omgivningar!

Ottoman Village Allmän beskrivning

Ottoman Village Allmän beskrivning

Dessa exklusiva villor ligger belägna i lugn och fridfull natur i Incekum, Alanya, långt från det dagliga bullret på turistgatorna. Om du värdesätter integritet, lugn och ro är dessa villor perfekta för dig.

ETU Homes Alanya © Copyright