Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Lägenheter i Alanya

Alanya är den idealiska platsen för din solsemester och välkomnar miljontals turister varje år. För nästan 30 000 av dem är Alanya också platsen för deras andra hem. Att bo i ett eget hem känns alltid bättre än ett kallt, opersonligt hotellrum. Låt oss hjälpa dig hitta ditt andra hem i Alanya - ETU Construction.

Det handlar inte om väggarna, dörren, fönstren eller taket. Det krävs mycket mer för att skapa ett riktigt hem. Vi gör vår del så bra vi förmår, från små smarta detaljer som underlättar din vardag till personligt och vänligt bemötande från vårt kunniga serviceteam.

ETU Homes i Alanya är utformade för att passa alla, från unga aktiva par till barnfamiljer och pensionärer. Vi väljer läge för våra Alanyahem väldigt noga så att alla fastigheter ligger inom bekvämt avstånd till stranden och andra lokala bekvämligheter. Våra lägenheter och villor har standardutrustning i hög kvalitet, rimliga priser och inga extra kostnader tillkommer. Du kan titta närmare på våra Alanyabostäder under fliken Våra fastigheter/Alla fastigheter i Alanya

 

 

 

 

Konak Beach lägenheter

Konak Beach lägenheter

Konak Beach Club består av 38 lyxiga lägenheter i Konakli, Alanya, endast 150 meter från stranden. Vi har endast 2-rumslägenheter kvar till försäljning i detta mycket populära komplex. Lägenheterna är rymliga och ljusa med en generös boyta på 119 m2.

Vesta Park lägenheter

Vesta Park lägenheter

Vårt komplex Vesta Park ligger i Cikcilli, Alanya, ett mycket populärt bostadsområde bland utländska fastighetsköpare. I Vesta Park har vi 36 lägenheter till försäljning. Dessa lägenheter består av 2 sovrum, 2 badrum, ett vardagsrum/kök med öppen planlösning och två balkonger.

Vesta Garden lägenheter

Vesta Garden lägenheter

Vesta Garden är vårt nyaste bostadsprojekt i Alanya. Det ligger i Cikcilli i direkt närhet till vårt Vesta Park Residence. Projektet består av 4 lägenhetsblock utformade i en modern stil för ett bekvämt och lyxigt boende.

Vesta Kleopatra lägenheter

Vesta Kleopatra lägenheter

Totalt ombyggda lägenheter bara 200 m från den berömda Kleopatrastranden i Alanya. Komplexet har perfekt läge mitt i centrum; nära till stranden, shopping och alla restauranger och barer.

ETU Homes Alanya © Copyright