Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Vår service

Är du intresserad av att köpa en bekväm stadslägenhet i Alanya, en lyxig takvåning med havsutsikt eller en häpnadsväckande villa i Alanya regionen? Detta är vad du får när du går ETU familjen:

 

- Professionell rådgivning om att köpa en fastighet i Turkiet, val av rätt fastighet i Alanya enligt dina önskemål och möjligheterna till finansiering. Var och en av våra hängivna medarbetare ger dig gärna all information du önskar.

 

- Personlig assistans i valet av fastighet. Det bästa sättet att välja ett passande hem i Turkiet är att se det själv på plats. Vi skräddarsyr en visningsresa för de lägenheter och villor som är av intresse för dig. Kom till Alanya på en visningsresa vid en tidpunkt som passar dig.

 

- Full rättslig hjälp när du väljer att köpa någon av våra lägenheter eller villor. Vi förstår att processen att köpa en fastighet i Turkiet kan variera avsevärt från den i ditt land. Dessutom kanske du inte kan resa till Turkiet för varje nödvändig signatur. Därför hjälper vi dig med alla officiella förfaranden till dess att du får din lagfart.

 

- After Sales  - hjälp och assistans. När du köpt din bostad i Alanya betyder det inte att vårt samarbete är slut, tvärtom är det bara början. Vi hjälper dig med allt du kan tänkas behöva som   t ex att öppna ett turkiskt bankkonto för löpande räkningar, hemförsäkring eller inköp av möbler. Skulle du vilja ha hjälp med bokning av transfer till eller från flygplatsen, städning eller något liknande är du välkommen att kontakta oss i förväg så ordnar vi det åt dig!

Eftersom vi själva är byggföretaget  kan vi också anpassa vissa detaljer i lägenheterna eller villorna enligt dina speciella önskemål. Har du egna önskemål om förändringar i fastigheten blir det en fråga om ömsesidig överenskommelse och beroende på i vilket skede byggnationen befinner sig kan detta påverka köpeskillingen.

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright