Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Välj ditt bästa boende i Alanya nu!

I Alanya finns det hur många "bästa" lägenheter och villor som helst. Enligt vårt sätt att se på saken finns det många sätt att se på vad som är "bäst". För oss är det viktigare att möta våra kunders behov och önskemål om vad som är det bästa boendet i Alanya. År av erfarenhet har lärt oss hur definitionen av vad som är bäst kan variera. För en kan det bästa vara en mysig lägenhet i Alanya centrum, för en annan är det en luxuös takvåning med havsutsikt lite utanför turistområdena medan det för en tredje kan vara en villa med privat pool och trädgård. Därför erbjuder vi olika typer av lägenheter och villor så att våra kunder har möjligheten att hitta just sitt drömboende i Alanya bland våra objekt.

Bästa boendet i Alanya från ETU

Hundratals nöjda kunder har funnit sitt andra hem i Alanya via oss. I Konakli har vi lägenheter i Konak Beach Club som passar de som vill ha en luxuös takvåning nära stranden. I våra lägenheter Vesta Kleopatra kan alla älskare av den fantastiska Kleopatrastranden hitta sitt drömhem i Alanya centrum. Om det är en villa du vill ha erbjuder vi fyra olika typer i Ottoman Village.

När man talar om bästa boendet i Alanya får man inte heller glömma Cikcilli. Cikcilli är ett mycket populärt bostadsområde i Alanya och tusentals utländska fastighetsköpare har hittat sina andra hem just där. Vi har valt Cikcilli för två av våra lägenhetskomplex. Vesta Park består av ett block, utomhuspool och andra faciliteter, Vesta Garden är ett större komplex i modern design med femstjärniga faciliteter. 

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright