Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Företagsprofil

ETU Construction är ett av de ledande byggföretagen i Alanya-regionen. Vi bygger exklusiva bostadsprojekt och sedan 1994 har nöjda kunder från hela Europa valt oss när de köpt sina hem i Alanya. Våra kunders rekommendationer är bevis för vår professionella service och känsla för detaljer.

Med elva färdigbyggda lägenhets- och villaprojekt i portföljen har vi efter år av erfarenhet skapat ett välordnat system där utgångspunkten alltid är att hjälpa kunden få sitt drömhem, vare sig det är en lägenhet i Alanya eller en lyxvilla i Incekum. Vi hjälper kunden före, under och efter köpet. Totalt är vi över 50 personer i företaget, alla med mångårig erfarenhet inom sitt speciella område som t ex design, konstruktion, ekonomi, försäljning eller marknadsföring. Gemensamt för alla är dock målet att tillgodose varje kunds särskilda önskemål och behov.

Det senaste tillskottet i vår portfölj är  Vesta Garden lägenheter och takvåningar i Cikcilli, Alanya. Komplexet erbjuder lägenheter i modern design med fantastisk panoramautsikt och ett rikt utbud av faciliteter. Tillsmmans med våra övriga projekt; Vesta Kleopatra lägenheter nära den berömda Kleopatrastranden, Vesta Park lägenheter i Cikcilli, villorna i Ottoman Village i Incekum, Alanya och Konak Beach lägenheter i Konakli, kommer vi att kunna erbjuda ett underbart andra hem i Turkiet även för de mest krävande kunderna. Alla våra projekt är strikt övervakade av lokala myndigheter under byggnationen och som medlem i Association of International Property Professionals kan vi garantera kvaliteten både på våra projekt och vår service. Vår ansvarsfulla strategi ger oss möjlighet att konkurrera på den internationella marknaden.

 

aipp

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright