Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Investera i Alanya

Anledningarna till att man köper en fastighet i Alanya kan vara många. Antingen vill man ha ett härligt semesterboende att återvända till år efter år eller så söker man ett lämpligt projekt att investera sina pengar i. Efter 2009 har vi märkt att intresset för att investera i Alanya har ökat markant och detta beror naturligtvis på att Alanya som turistort ökar i popularitet år efter år. En investering i Alanya är säkra pengar i en lönsam marknad. Antingen kan du investera i ett off-plan-projekt och sälja fastigheten med vinst efter färdigställandet, eller så köper du en färdig fastighet som du hyr ut.

Alanyas investeringspotential växer i samband med den positiva utvecklingen av området. Efter öppningen av Gazipasa-Alanya Internation Airport har intresset bland utländska investerare ökat ytterligare. Flera 18-håls golfbanor och ett stort nytt köpcentrum bidrar också positivt till ökningen.

På ETU Constructions har vi arbetat med lönsamma investeringar i Alanya sedan 1994 och har därigenom en gedigen erfarenhet inom området. För närvarande har vi 5 egna projekt i och runt Alanya och vårt senaste projekt Vesta Garden är ett mycket intressant projekt för off-plan investeringar.


Du kan läsa mer om Vesta Garden Lägenheter på vår hemsida eller kontakta mig på linda@etuhomes.com för att få mer information om aktuella investeringsmöjligheter i Alanya. Investera i Alanya och du kommer inte förlora!

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright