Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Fastighetsmäklare i Alanya

Att köpa fastighet i Turkiet är inte så svårt men förfarandet skiljer sig litegrann från det i Sverige och då kan det vara skönt att få lite hjälp.

De flesta vänder sig till någon av de hundratals mäklarfirmor som finns i Alanya men det är inte en nödvändighet! Vi på ETU Construction är ju i första hand ett byggföretag men vi har en säljkår med välutbildad personal som hjälper dig med alla steg i processen, från visningsresan där du väljer ditt objekt till själva köpet och även aftersales. Köper du direkt från oss har du tryggheten i att vi är byggherren till din fastighet och du kommunicerar direkt med oss om du har några problem eller funderingar och behöver inte gå via en mäklarfirma som i sin tur skall kontakta oss. Som byggherre erbjuder vi också möjligheten att skräddarsy ditt hem så att det är perfekt anpssat efter just dina behov och hjälper dig direkt om det skulle uppstå några problem.

Valet är naturligtvis ditt, antingen väljer du en mäklare eller så köper du direkt från ett byggföretag. Det enda vi vill säga är att du kommer inte ångra dig när du väljer ETU Construction!

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright