Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Fastighet direkt från byggföretaget i Alanya

Fastigheter direkt från byggföretaget i Alanya

ETU Construction i Alanya är ett lokalt byggföretag i Alanya grundat 1994. Vi har specialiserat oss på att bygga semesterbostäder i Alanya-området och sedan starten har vi byggt hundratals bostäder åt utländska fastighetsköpare. Med över 50 professionella medarbetare är vi nu beredda att skapa det bästa boendet i Alanya också för dig.

De turkiska byggnormerna överensstämmer med europeiska kvalitets- och säkerhetsnormer och alla våra byggprojekt är strängt övervakade av statliga myndigheter så att en genomföranderapport skall kunna utfärdas efter byggets färdigställande, allt för att garantera kvalitet och säkerhet för dig som köpare.

Du kan köpa en lägenhet eller villa från våra projekt direkt från oss som har byggt fastigheten. Att köpa direkt från byggföretaget istället för via en mäklare kan ha många fördelar, en av de viktigaste är just att du har direkt kommunikation med byggföretaget istället för mäklaren. Vi har också personal som pratar de språk i de länder vi marknadsför oss mot, så du behöver inte vara orolig för att missförstånd skall uppstå. För tillfället har vi 4 lägenhetsprojekt och 1 villaprojekt med fastigheter till salu.

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright