Om deze site optimaal te kunnen bekijken raden wij u aan JavaScript aan te zetten.

Köp direkt från byggaren / exploatören.

Vesta lägenheter från ETU Construction

Vi är stolta över att få presentera våra Vesta-lägenheter i Alanya. Vesta är gudinnan för härden, hemmet och familjen i den romerska mytologin och vi valde namnet som en symbol för varma kärleksfulla familjehem i Alanya, exakt vad vi strävar efter att skapa för våra kunder. Våra Vestalägenheter står därmed för kvalitet, komfort och högt värde.

Det första projektet i Vesta-gruppen är Vesta Park som ligger i Cikcilli, Alanya. Där finns lägenheter med 2 sovrum och takvåningar med 4 sovrum, varav de flesta har havsutsikt. Precis bredvid bygger vi just nu Vesta Garden som kommer att stå helt klart i juli 2013. Det kommer att bli det största och lyxigaste komplexet i Vesta-serien med lägenheter i olika storlekar och femstjärniga faciliteter. Det tredje är Vesta Kleopatra som är lägenheter med 2 sovrum belägna endast 200 meter från Kleopatrastranden i Alanya.

I våra Vesta-projekt finns lägenheter och takvåningar i olika storlekar och prisklasser. Från mysiga stadslägenheter till lyxiga takvåningar med havsutsikt. Gemensamt för alla är dock hög byggkvalitet med exklusiv standard och fokus på detaljer - allt för din bekvämlighet.

Nyhetsbrev

ETU Homes Alanya © Copyright